TV/Video: Studio ADO met Ruud Brood en Boy Kemper

ADO Den Haag speelt zaterdag om 16.30 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Emmen, de hekkensluiter van de Eredivisie. ADO Den Haag staat nu vijf punten voor op de ploeg uit Drenthe.

Op Haaglanden TV (ZIGGO, kanaal 44) brengt Haaglanden Voetbal een nieuwe aflevering van Studio ADO. Dit programma wordt op die zender herhaald vrijdag om 20.00 en 22.00 uur en zaterdag om 09.00, 12.00 en 15.00 uur.

Na het nipte verlies vorig weekend bij AZ en dinsdag voor de beker bij Vitesse, is de ploeg van trainer Ruud Brood gebrand op een goed resultaat in het Cars Jeans Stadion tegen concurrent FC Emmen.

In dit programma praat Ton Beije met trainer Ruud Brood en verdediger Boy Kemper. Met Ruud Brood een korte terugblik op AZ en Vitesse, maar vooral het vizier gericht op het duel tegen FC Emmen. Met Boy Kemper onder meer over zijn teleurstellende begin, maar ook over het terug knokken in de basiself. En natuurlijk praten met de Volendamse verdediger, die overkwam van Jong Ajax, ook over het duel van zaterdag.

Dit programma is ook hieronder te bekijken en te beluisteren.

© Haaglanden Voetbal

(Camera / editing: Fred Wolters)

Lees verder