Terry Konings wordt voorzitter van FC Skillz

|

FC Skillz stelt met ingang van het nieuwe seizoen Terry Konings (foto) aan als voorzitter. Terry Konings is op dit moment jeugdvoorzitter bij de vereniging DHC in Delft waar hij inmiddels al drie jaar zit. Aan het einde van dit seizoen stopt hij met die functie om een nieuw bestuurlijk avontuur aan te gaan bij FC Skilzz en zich verder te ontwikkelen.

Terry Konings wordt gezien als het grootste bestuurlijke talent in de regio Haaglanden en zal met de leeftijd van 35 jaar ook de jongste voorzitter worden in de regio. Hij rondt begin maart de KNVB-opleiding “Besturen Met Impact” af en is ook nog eens verenigingsambassadeur voor de KNVB.

Senioren

FC Skillz is zeer verheugd met het aanstellen van Konings als voorzitter. FC Skillz gaat het derde seizoen in als voetbalclub en zal voor het nieuwe seizoen een seniorentak optuigen. Terry Konings krijgt vanuit de club de opdracht mee om vorm en kaderbeleid verder uit te schrijven en een geheel nieuw eerste elftal en technische staf aan te stellen.

De club, FC Skillz, is ontstaan vanuit de methodiek en het concept “Skillz”, die de voetbalschool hanteert. Oprichters Benito en Sharon Marica zullen dan ook wat de club betreft een stap terugdoen en zich richten op de commerciële en maatschappelijke activiteiten en projecten die vanuit Skillz komen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder