FC Skillz trekt Samir el Moussaoui als speler én Hoofd Jeugdopleiding aan

||

FC Skillz slaat een enorme slag door Samir el Moussaoui (foto) aan te trekken. Samir el Moussaoui is de eerst belangrijke bouwsteen in de vorming van de geheel nieuwe selectie van FC Skillz met Oussama Bekkaoui als hoofdtrainer.

Samir el Moussaoui stopte eind vorig seizoen na tien jaar voor Scheveningen te zijn uitgekomen, maar FC Skillz heeft hem toch weten te verleiden om de voetbalschoenen weer aan te trekken. In die tien seizoenen droeg hij dan ook ruim tweehonderd wedstrijden het shirt van de club uit Scheveningen. Hierbij heeft hij één kampioenschap meegemaakt in het seizoen van 2011-2012. Daarnaast heeft hij als zeer belangrijke kracht van de selectie de promotie van het eerste elftal richting de Tweede Divisie meegemaakt en heeft vervolgens als aanvoerder een grote rol gespeeld in het behoud daarin.

Samir el Moussaoui heeft de gehele jeugdopleiding van ADO Den Haag doorlopen en mocht op 16 februari 2007 zijn debuut maken in de hoofdmacht tegen Willem II. Na enkele seizoenen gespeeld te hebben voor de Haagse profclub vertrok hij naar Excelsior Rotterdam voor een volgende stap, waarna hij uiteindelijk na dit avontuur bij Scheveningen belandde.

Hoofd Jeugdopleiding

De Haagse routinier zal ook in de jeugdopleiding van FC Skillz actief zijn. Zo zal hij zijn kennis en ervaring delen in de rol van Hoofd Jeugdopleiding met de trainers van de jeugdopleiding van FC Skillz. Hierdoor wordt er op een innovatieve manier gewerkt aan het jeugdkaderbeleid van de club.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder