vv Naaldwijk start met Boudewijn de Geer in nieuwe jeugdorganisatie

|

Eerder was al bekend dat Boudewijn de Geer de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding is bij vv Naaldwijk. Op de foto tekent hij zijn contract met voorzitter Aris van Daalen. Samen met Dennis de Groot (technisch coördinator) en Henk Kerssies (jeugdvoorzitter) vormt De Geer nu het technische trio van het jeugdvoetbal bij de Naaldwijkers.

Boudewijn de Geer vormt het sluitstuk in een nieuwe jeugdorganisatie, die het afgelopen jaar is geformeerd. vv Naaldwijk is met de nieuwe structuur klaar voor de toekomst en kan op alle vlakken de voetballende jeugd bedienen. De Geer is daar een belangrijke schakel in.

Kennis

Met zijn verleden als profvoetballer zowel in Nederland als daarbuiten en zijn trainerscarrière kan Boudewijn de Geer zijn kennis overdragen aan het volledige trainersteam voor de jeugd. vv Naaldwijk kan voor alle jeugdteams trainingen verzorgen ongeacht welke klasse er wordt gevoetbald. De familievereniging heeft voor alle teams (jongens en meisjes) de volledige aandacht met een complete trainersstaf en nu dus ook de volledige technische ondersteuning.

Continuïteit

Met Boudewijn de Geer voorziet vv Naaldwijk een goede samenwerking en het streven naar continuïteit voor de komende seizoenen. Zondag dat de club een stabiele familievereniging in het Westland is en het er voor de jeugd goed vertoeven is.

Op de foto hieronder v.l.n.r.: Dennis de Groot (technisch coördinator), Boudewijn de Geer (Hoofd Jeugdopleiding), Henk Kerssies (jeugdvoorzitter) en Aris van Daalen (voorzitter).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder