Melvin Vissers en Patrick Batist blijven langer bij Westlandia

|

Westlandia is natuurlijk ook volop bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen. Melvin Vissers (foto) en Patrick Batist hebben hun overeenkomst met de Naaldwijkse club verlengd tot medio 2022. Zij hebben inmiddels hun handtekening gezet met Marko van der Knaap.

In een tijd zonder corona had Melvin Vissers normaal gesproken al ruim boven de honderd wedstrijden voor Westlandia gestaan. Nu staat de teller op 85 wedstrijden in het eerste team. De oud-speler van DHC debuteerde op 4 augustus 2018 en scoorde tot nu toe zeventien treffers voor de Naaldwijkers.

Patrick Batist

Ook Patrick Batist wordt bijna door de voorzitter van Westlandia in het zonnetje gezet voor 250 duels in de hoofdmacht. Hij heeft wat dat betreft nog zeven wedstrijden te gaan. Op 12 augustus 2014 was Batist, afkomstig van Haaglandia, voor het eerst te zien in het groen-wit. Na 170 duels voor het vlaggenschip te zijn uitgekomen, vertrok hij in de zomer van 2018 naar VVSB. Dat uitstapje was van korte duur, want op 2 december 2018 kon de trainer alweer een beroep op hem doen. Batist heeft een goede vrije trap in de benen en staat momenteel op 34 doelpunten.

Van de ondertekening van de contracten maakte Westlandia TV een korte video (zie onder).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder