Schipluiden ziet doelman Tom Boks terugkeren

||

Schipluiden heeft een geweldige slag geslagen. Tom Boks (foto) komt na dit seizoen over van Tweede Divisionist Koninklijke HFC, waardoor de boomlange doelman na bijna vijftien jaar terugkeert op het oude nest.

Na avonturen bij Feyenoord (jeugd), ADO Den Haag, Scheveningen en HFC heeft Tom Boks (29) besloten om terug te keren bij de club waar het allemaal begon: Schipluiden. Een geweldige aanwinst voor de selectie van trainer Benjamin van der Zwan die dan ook verheugd reageert op de komst van de ervaren keeper. ,,Ik hoorde een tijdje geleden dat Tom er aan dacht om terug te keren bij Schipluiden en recent werd het definitief. Daar ben ik hartstikke blij mee; zijn komst betekent een grote kwaliteitsimpuls voor onze selectie.”

 

Ook Tom Boks zelf is in zijn nopjes met zijn aanstaande rentree op sportpark Keenenburg: ,,Ik kom al heel mijn leven bij Schipluiden en ik kwam nog vaak kijken bij het eerste. Ook omdat mijn vrienden en neven deel uit maken van de selectie. Ik kan niet wachten om straks weer met hen op het veld te staan!”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder