FC Skillz heeft ook plaatje met jeugdtrainers rond

|

De technische staf van FC Skillz is officieel rond. Met trots presenteert de club de jeugdtrainers voor het nieuwe seizoen van 2021-2022. FC Skillz zal het seizoen starten met elftallen variërend vanaf de allerjongste jeugd oftewel de O7 tot aan de toppers van de O18.

FC Skillz heeft de afgelopen weken hard achter de schermen gewerkt om de juiste trainer op de juiste leeftijdsgroep te krijgen. Dit om de kwaliteit van de training alsmede het pedagogisch klimaat goed te waarborgen.

De jeugdtrainers zijn: O18: Samir El Moussaoui, O17: Basil Yislam, O16: Ryan van Deutekom, O15: Adbi Jama, O14: Aimen Said, O13: Brandon Mackaay, O13-2: Alvin Kimu Ngoy, O11-1: Suently_Alberto, O11-2: Jorcih Curiel, O10-1: Freddy Osei, O10-2: Raily Petronia, O9-1: Twan Schreiner, O9-2: Mylano Jankie, O8 en O7: Benito Marica.

Terry Konings, voorzitter FC Skillz: ,,De club kan meer dan trots zijn op het jeugdkader dat er nu staat en de ontwikkeling die we als club inzetten! Achter de schermen zijn we volop bezig met het komende seizoen. Zo hebben we nu de jeugdtrainers rond, zijn we volop in gesprek met eventuele selectiespelers voor het eerste elftal van FC Skillz én zullen we ook met een vrouwenelftal aantreden. Het vrouwenvoetbal is volop in ontwikkeling in Nederland en ook wij van FC Skillz willen daar een positieve bijdrage aan leveren.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder