Voormalig ADO Den Haag-spelers productief in Keuken Kampioen Divisie

Diverse spelers, die eerder het shirt van ADO Den Haag droegen, waren zondag productief voor hun club in de Keuken Kampioen Divisie. Jarchinio Antonia, Hugo Botermans (foto) en Dennis van der Heijden wisten het vijandelijke net te vinden.

Cambuur haalde in Leeuwarden uit tegen Excelsior. De aanstaande kampioen legde de Rotterdammers met liefst 7-2 over de knie. Robert Mühren en Ragnar Oratmangoen voltooiden beiden een hattrick en Jarchinio Antonia schoot eenmaal raak. Giovanni Korte kwam niet tot scoren.

Botermans

Ook FC Eindhoven was flink op schot en won aan de Krommedijk met 1-5 van gastheer FC Dordrecht. Voor de bezoekers uit Eindhoven scoorde Hugo Botermans na rust de 1-3, nadat zijn ploeg met een 1-2 voorsprong was gaan rusten. Daarna werd de score nog opgevoerd naar 1-5.

Van der Heijden

TOP Oss trakteerde FC Volendam op een 2-0 nederlaag. Nadat TOP Oss al snel op een 1-0 voorsprong was gekomen, maakte oud-ADO-er Dennis van der Heijden er diep in de tweede helft 2-0 van, door vanaf elf meter raak te schieten. Doelman Mike Havekotte – door ADO Den Haag verhuurd aan MVV – had een mindere middag – met de Limburgers. MVV ging bij Jong PSV onderuit en Havekotte moest driemaal de gang naar het net maken: 3-1.

(Foto: Orange Pictures)