Kevin Gomez Nieto en Mitchell Buijs keren terug bij Scheveningen

|

Scheveningen ziet komend seizoen twee spelers in de selectie terugkeren met een eerdere jarenlange achtergrond bij de club. Kevin Gomez Nieto (foto) keert na twee seizoenen Quick Boys terug op Houtrust en doelman Mitchell Buijs keert terug na een uitstapje van een seizoen bij DSO.

Kevin Gomez Nieto (27) begint daarmee na de zomer aan zijn tweede periode en vijfde seizoen bij Scheveningen. Nadat hij eerder lang uitkwam voor de jeugd van Feyenoord en prof was bij Stoke City en Helmond Sport, voegde hij zich in de zomer van 2015 bij de selectie van Scheveningen en presteerde vier seizoenen uitstekend in de Tweede en Derde Divisie. De laatste twee (afgebroken) seizoenen kwam hij uit voor Quick Boys. Met zijn terugkeer krijgt de technische staf er op meerdere posities een ervaren extra optie bij, met zowel verdedigende als aanvallende specifieke extra kwaliteiten die goed passen bij het overige spelersmateriaal.

Mitchell Buijs (22) maakte afgelopen seizoen deel uit van de selectie van zaterdag tweedeklasser DSO. Met een extra jaar ervaring in een nieuwe omgeving keert hij komend seizoen terug bij Scheveningen. Bij Scheveningen zal hij onderdeel zijn van het keeperskwartet in de A-selectie waarbinnen hij zich kan optrekken, door ontwikkelen en de strijd aan kan gaan met de overige keepers.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder