FC Skillz verwelkomt Aimen Said en Adil Choukoud

||

FC Skillz kan weer een tweetal nieuwe spelers toevoegen aan de selectie. Die aanwinsten voor het eerste elftal zijn Aimen Said en Adil Choukoud (foto).

Aimen Said maakte op 19-jarige leeftijd voor het eerst deel uit van het eerste elftal van DUNO, dat toen uitkwam in de tweede klasse onder leiding van Manuel Vissers. Vanaf dat moment is het erg hard gegaan met de spits. In zijn eerste seizoen werd hij immers uitgeroepen tot clubtopscorer. Na dit succes maakte hij via FC Boshuizen, waarmee hij promotie afdwong van de eerste naar de hoofdklasse, een stap naar zondag hoofdklasser RKAVV. Hierna kwam de veel scorende spits uit voor clubs als sv Nootdorp, Sportlust’46 en BMT. Internationaal gezien speelde Aimen Said zich meermaals in de kijker door stage te lopen bij de Tunesische profclub ESS en de clubs SV Mosta en Pembroke, die uitkomen op het hoogste niveau in Malta. In 2018 is Aimen Said uitgeroepen tot Hagenaar van het jaar. Zo redde hij tijdens zijn werkzaamheden in de horeca een klant van de verstikkingsdood.

Adil Choukoud maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste van VCS, dat toentertijd uitkwam in de zondag eerste klasse. Na een aantal succesvolle seizoenen besloot Choukoud te verkassen naar Tonegido om in de zondag hoofdklasse te gaan spelen. Via VUC kwam hij uiteindelijk bij FC Boshuizen terecht, dat ook uitkwam in de zondag hoofdklasse.

Kort hierna maakte de linkervleugelverdediger de stap naar RKAVV. In de drie seizoenen, dat Adil Choukoud uitkwam voor de vereniging uit Leidschendam dwong hij met zijn team promotie af van de eerste naar de hoofdklasse en won het ook de KNVB-districtsbeker. Na deze succesvolle periode besloot hij de uitdaging aan te gaan bij sv Nootdorp.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder