FC Skillz haalt met Rotterdammer Shibi Rojer volgende aanwinst binnen

|

FC Skillz slaat wederom een enorme slag door Rotterdams ‘zwaargewicht’ Shibi Rojer (foto) aan te trekken. De ervaren kracht komt na dit seizoen over van Derde Divisionist GVV Unitas uit Gorinchem.

Shibi Rojer staat bekend om zijn duelkracht, snelheid, creativiteit en voorwaartse drang als vleugelverdediger. Hij kent dan ook zeer succesvolle jaren bij gerenommeerde clubs zoals FC Boshuizen en TAC’90 in de top van het amateurvoetbal om uiteindelijk via Leonidas bij GVV Unitas te eindigen.

Zaalvoetbal

Los van het veldvoetbal maakt Rojer ook al jaren furore in het zaalvoetbal. Hij komt dan ook uit voor Feyenoord Futsal, de zaalvoetbalafdeling van Feyenoord uit Rotterdam. Voorheen was dit een op zichzelf staande club genaamd TPP-Rotterdam. Shibi Rojer wordt gezien als één van de sterkhouders van de selectie van Feyenoord, dat uitkomt in de Eredivisie zaalvoetbal.

Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz: ,,Het gesprek dat we als club met Shibi hebben gehad en waarin we onze plannen hebben kunnen presenteren, was erg bijzonder. We zijn dan ook als club zeer verheugd, dat Shibi enorm veel perspectief ziet in FC Skillz en dat hij bereid is om van de Derde Divisie naar ons toe komen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder