DSVP start met herbouw tribune

|||

Afgelopen vrijdag en zaterdag is een start gemaakt met de herbouw van de tribune van DSVP op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker. Door Arjan van Niel en Wilco Ripping is met behulp van hun graafmachines een bouwput gegraven, een drainage gelegd en het geheel afgedekt met zand.

De heren kennen dit werk als geen ander en DSVP is dan ook heel blij met de spontane hulp die beiden hebben geleverd en geheel kosteloos. In totaal hebben zij een bouwput gegraven van 30 meter lengte, 8 meter breed en ruim 40 centimeter diep. In totaal moest dus ongeveer 100 kubieke meter aarde verplaats worden. De bergen aarde liggen nu op het toekomstige parkeerterrein en kunnen later weer gebruikt worden voor de aankleding van het veld.

Daarna moest er weer 30 kubieke meter zand aangebracht worden en een drainage om het grondwater af te voeren. De werkzaamheden zijn op vrijdag door Arjan gestart en hebben daarna nog bijna de gehele zaterdag in beslag genomen.

Komende week zal de aannemer Axel Hoebee de plaats voor de heipalen gaan uitzetten en het aanbrengen van de bekisting voor de fundering. De eerste buispaal voor de fundering van de tribune zal, zoals het er nu naar uitziet, op vrijdag 30 april de grond in gaan.

De werkzaamheden zoals het heien, het maken van de bekisting en het leggen van de fundering en vloeren zullen waarschijnlijk wel enige weken in beslag nemen.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: DSVP)

Lees verder