Lyra heeft selectie voor volgend seizoen (bijna) rond

|

Zaterdag derdeklasser Lyra heeft van een groot deel van de spelers te horen gekregen dat het graag verder wil bij de A-selectie van de roodwithemden. Zo blijft een groot aantal sterkhouders als Mario Nijgh, Roy van der Sar, Jesse Schelvis en Jack Binnendijk de selectie van trainer Pim van der Hoorn (foto) trouw.

Twee spelers zetten er helaas een punt achter, Richie Basoski en Melvin Eilers. Daar staat tegenover de komst van doelman Kenny Lipman (Excelsior Maasluis), aanvaller Niels van der Windt (Wippolder) en verdediger Baris Kucuksu (VCS). Bovendien stromen er ook enkele jonge talentvolle spelers door uit de eigen jeugd. Ook gaat Lyra starten met een O23-team, dat gaat uitkomen op divisieniveau en bemand wordt door spelers uit het O19-elftal, die doorkomen en jonge talenten uit eigen gelederen om de sprong naar het seniorenvoetbal gemakkelijker te maken.

Staf

In de staf bij Lyra ook enkele mutaties. Verzorger Ruud Schenkels en teamleider Hans Beukema gaan stoppen, assistent-trainer Frank van Zijl (van sv Honselersdijk) wordt de opvolger van Chris Jansen, die op zijn beurt weer gaat functioneren als teammanager, als opvolger van Geert van Etten. Fleur Kuyvenhoven en Stan van der Hoeven gaan de verzorging op zich nemen en tot slot gaan Cor van der Hoeven en Chris Jansen de technische zaken behartigen van de A-selectie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder