FC Skillz  verwelkomt Soeredj Angoelal en Giovanni Spaan als aanwinsten

||

FC Skillz verwelkomt ditmaal Soeredj Angoelal en Giovanni Spaan als aanwinsten voor de seniorenselectie. Beide spelers zijn afkomstig van zondag hoofdklasser TAC’90.

Soeredj Angoelal doorliep de gehele jeugd van Haaglandia en maakte daarna een stap naar het Delftse DHC. Na zijn tijd bij DHC kwam Angoelal twee seizoenen uit in het tweede van Westlandia, waarop hij daarna naar TAC’90 vertrok en daar de nodige furore maakte door met het team kampioen te worden in de tweede klasse om uiteindelijk ook promotie af te dwingen naar de hoofdklasse.

Ook zal hij in de rol van performance trainer aan de slag gaan bij FC Skillz. Zo heeft Soeredj Angoelal de opleidingen Sport en Bewegen (MBO niveau 4) en Sportkunde (HBO) succesvol afgerond en wil hiermee zijn kennis en kunde doorgeven aan de jeugd van de Haagse voetbalclub.

Giovanni Spaan is de eerste keeper, die wordt gepresenteerd door FC Skillz en staat vooral bekend om zijn meevoetballende kwaliteiten. Spaan speelde in zijn jeugd voor clubs zoals VCS, Haaglandia en Quick. Nadat hij in de A1 met Quick kampioen werd in de derde divisie, stroomde hij door naar de senioren van Quick. Na zijn periode bij Quick maakte Giovanni Spaan de stap naar TAC’90. Daar stond hij maar liefst vijf jaar onder de lat. Met TAC’90 beleefde ook Giovanni Spaan mooie jaren met als grootste winst de promotie naar de hoofdklasse.

Terry Konings, voorzitter FC Skillz: ,,Met het aantrekken van spelers zoals Soeredj Angoelal en Giovanni Spaan hopen we wederom voor een kwaliteitsimpuls te zorgen. Met het opbouwen van een geheel nieuwe seniorenafdeling zijn we vanaf een nulpunt begonnen als club en daarom zijn we ook erg dankbaar dat het een gestalte van dit formaat en kwaliteit begint te krijgen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder