Ilham Abali in ieder geval tot 2022 bij ADO Den Haag Vrouwen

||

ADO Den Haag Vrouwen en Ilham Abali (foto) hebben de optie in haar aflopende contract gelicht. De middenveldster tekende afgelopen week een nieuwe overeenkomst die haar in ieder geval tot 2022 aan ADO Den Haag Vrouwen bindt, met een optie voor nog een seizoen.

Sinds 2019 maakt Abali deel uit van het eerste elftal. Echter gooide een zware knieblessure in januari 2020 roet in het eten. Het huidige seizoen kende wederom wat tegenslagen, maar gelukkig gaat het herstel van Abali inmiddels de goede kant op. Aankomend seizoen is de 19-jarige middenvelder weer in het groengeel te bewonderen.

Ilham Abali op de clubsite: ,,Het seizoen is anders gelopen dan verwacht en daar baal ik van. Ik had gehoopt weer helemaal fit te zijn en van waarde te kunnen zijn op het veld voor de club. Soms loopt het anders dan gepland en ik ben ADO Den Haag heel erg dankbaar dat ze achter mij zijn blijven staan en het vertrouwen nogmaals uitspreken. Ik ben vastberaden om sterker terug te komen en er samen met ADO een mooi seizoen van te maken.”

Voorzitter Kees Punt ziet het aankomende seizoen met vertrouwen tegemoet. ,,Wij geloven en hebben vertrouwen in Ilham. Voor haar blessure heeft zij laten zien wat voor talentvolle speelster zij is. Niet alleen bij ADO Den Haag Vrouwen, maar ook bij de nationale jeugdelftallen. We kunnen niet wachten om haar eindelijk weer op het veld te zien. Sterker dan ooit’’, laat hij weet op de website van de club.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: ADO Den Haag Vrouwen)

Lees verder