ADVERTORIAL: Heropening op 1 juni in jubileumjaar van Café De Halve Maan

|

Met meer versoepelingen en prachtig weer in het vooruitzicht is het nu ook zover voor Eetcafé de Halve Maan! 45 jaar geleden in de maand juni, opende de familie Ballemaker de deuren van het befaamde eetcafé aan de Lange Kleiweg in Rijswijk. Hoe mooi is het dan dat wij in het jubileumjaar op dinsdag 1 juni ons terras heropenen en vanaf 5 juni het restaurant binnen.

‘Eetcafé De Halve Maan is een ideale locatie om samen of alleen te genieten. De Halve Maan is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer nabij station Rijswijk als met de auto. Om lekker te lunchen, uitgebreid te dineren, een drankje te drinken of gewoon met volle teugen te genieten van het leven op een heerlijke plek’, aldus Harry Ballemaker. De bekendheid van De Halve Maan is na 45 jaar groter dan ooit. Het is niet alleen hét eetcafé van Zuid-Holland geworden, het is ook één van de pijlers onder het Sir Winston Leisure Center. ‘Wie ons kent, zal het beamen. Wie ons nog niet kent, moet het maar gauw zelf ervaren’.

Met de recent aangekondigde versoepelingen komen we steeds enkele stappen verder op de weg naar het heropenen van Nederland. Met prachtig weer in het vooruitzicht kijken veel mensen er naar uit om er weer even buitenshuis te kunnen genieten. Vanaf 1 juni kunt u dus weer terecht bij de Halve Maan en vieren wij graag ons mooie jubileum met onze gasten.

Het terras zal geopend zijn van 11.00 tot 20.00 uur. De openingstijden van het restaurant worden snel bekend gemaakt. Houdt daarvoor onder meer de website goed in de gaten voor de actuele openingstijden. De menukaart zal aanvankelijk iets beperkter zijn, maar de overheerlijke saté en spareribs zullen zeker niet ontbreken.

Het team van De Halve Maan is er helemaal klaar voor en hoopt u snel te mogen ontvangen! Binnenkort geven wij ter ere van ons 45-jarig jubileum ook een Halve Maan special uit. Dus houdt uw brievenbus goed in de gaten. Tot snel!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op www.dehalvemaan.nl en zijn wij telefonisch bereikbaar via 070 – 319 30 90.

Eetcafé De Halve Maan – Generaal Eisenhowerplein 25

Lees verder