Op zoek naar een trainingskamp in binnen- en/of buitenland?

Wil jij met een trainingskamp komende winter ook de Spaanse of Portugese zon opzoeken? Tientallen clubs zullen komende winter Spanje en Portugal verkiezen boven Nederland. Trainingskampen.nl verzorgt al jarenlang trainingskampen voor clubs in Nederland en buitenland.

In Spanje is de keus ruim met trainingskampen naar Barcelona, Salou, Valencia, Benidorm, Alicante, Madrid, Mallorca, Gan Canaria, Tenerife, Sevilla, Benalmadena, Marbella, Torremolinos, Fuengirola, Mijas, Malaga, Estepona, Islantilla en La Manga.

In Portugal zijn Lissabon, Porto, Albufeira, Portimao, Lagos, Armacao de Pera en Vilamoura in trek.

Wilt u informatie over een trainingskamp in binnen- en/of buitenland, stuur dan een mail naar trainingskampen@haaglandenvoetbal.nl

Wij helpen je niet alleen verder op weg via onze partner Trainingskampen.nl en mogelijk volgen wij ook jouw team voor deze website én met camera-team (voor TV) tijdens het verblijf in het buitenland met dagelijks TV-beelden in Nederland. Is je club al in contact met Trainingskampen.nl, hou ons dan op de hoogte, kunnen wij ook jouw club ‘meenemen’ in de planning.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder