Oefenvoetbal: Ruime nederlaag FC Zoetermeer, Naaldwijk wint van MVV’27

|||||||||

Forum Sport O23 bleek een maatje te groot voor FC Zoetermeer. Het uitduel werd met een 2-7 victorie afgesloten. Naaldwijk was de bovenliggende partij in de streekderby met MVV’27. HBS O23 boekte een nipte zege op de reserves van Forum Sport.

Tekst: Roland van der Linden      |    Foto’s: Ron Heinen

Forum Sport O23 boekte een overtuigende zege op FC Zoetermeer. In een sportief duel bouwden de Voorburgers een 0-3 voorsprong op voor rust. Al na tien minuten zorgde Robin Navarro uit een aanval over rechts voor de 0-1. Ook de 0-2 kwam op naam van Navarro, die een voorzet van Alasan Baldeh met de hak over de doellijn werkte. Uit een vrije trap zorgde Bodhy Steenstra voor de 0-3 ruststand.

Zevenklapper

Na de 0-4 van Lars Pronk kon de Zoetermeerse thuisploeg wat terug doen. Djamil el Messaoudi en Joris Bakker schoten de formatie van Leroy Vaes naar 2-4. Forum Sport O23 zette weer aan en kwam door treffers van Lars Pronk en Cagri Kucuksahin op 2-6. Met een fraaie treffer bepaalde Auke Kervezee de eindstand op 2-7.

Streekderby

Naaldwijk bleef in de streekderby tegen MVV’27 aan de goede kant van de score. De mannen van trainer Harry Akkermans boekten op Sportpark De Hoge Bomen een 3-1 overwinning.

Michiel van den Berg had met twee treffers een belangrijk aandeel in de zege op sportpark De Hoge Bomen. Wouter van Alphen nam één treffer voor de thuisploeg voor zijn rekening. Michael Berrevoets nam uit een strafschop het doelpunt van MVV’27 voor zijn rekening.

Nipt

De O23 van HBS versloeg Forum Sport 2 nipt met 3-2. Fabian Hilpert (2x) en Stijn Warmenhoven waren trefzeker voor de Kraaien.