Oefenvoetbal: Jong ADO Den Haag pakte nipte winst bij DSO

|||||||||||||||||||||||||||

Op sportpark Bentwoud in Zoetermeer was zaterdag tweedeklasser DSO gastheer van Jong ADO Den Haag. De Haagse ploeg kon niet over alle spelers beschikken, want een aantal is met het eerste mee op een kort trainingskamp in Mierlo.

Tekst & foto’s: Eric de Wit

Na twintig minuten spelen nam Jong ADO Den Haag, dat na het vertrek van Virgilio Teixeira voorlopig onder leiding staat van Gerard van Ruitenburg, de leiding door een treffer van Nino Noordans. Zes minuten later waren de bezoekers weer succesvol en ook het tweede doelpunt kwam voor rekening van Nino Noordans: 0-2.

DSO, met komend seizoen Bert de Best als trainer en coach op de bank, kwam toch nog voor het rustsignaal terug in de wedstrijd. In de extra tijd was Rémon van Bochoven succesvol en zette de 1-2 stand op het bord. Na de doelwisseling wisten beide teams het vijandige doel niet meer te vinden, zodat de ruststand tevens de einduitslag betekende: 1-2.

Jong ADO Den Haag oefent komende dinsdag om 19.00 uur aan de Roemer Visscherstraat in Den Haag tegen zondag hoofdklasser TAC’90.