Nog geen Danny Bakker bij NAC, wel Ramon Leeuwin bij Almere City

Nog geen Danny Bakker bij NAC, wel Ramon Leeuwin bij Almere City. NAC liep op sportpark De Gagelrijzen in Sint Willebrord tegen haar eerste nederlaag in de oefencampagne aan. Competitiegenoot Almere City FC was met 1-2 te sterk.

Bij NAC was nog niet van de partij oud-ADO Den Haag-speler Danny Bakker, die onlangs een contract tekende in Breda. Bij Almere City FC wel een voormalig speler van ADO Den Haag binnen de lijnen, namelijk Ramon Leeuwin (foto). Trainer Edwin de Graaf gaf Thom Haye, ook een voormalig speler in het Cars Jeans Stadion, rust.

NAC nam al snel de leiding via Ralf Seuntjes (overgekomen van De Graafschap) die op aangeven van Robin Schouten bij de tweede paal binnenschoot. Halverwege de eerste helft kwam Almere City FC, dit seizoen onder leiding van de nieuwe trainer Gertjan Verbeek, langszij via Tim Receveur. Zeven minuten voor rust al bepaalde Daniël Breedijk met een kopbal langs doelman Olij de eindstand op 1-2.

ADO Den Haag gaat komend seizoen, ook in de Keuken Kampioen Divisie, de nodige ‘oude bekenden’ tegenkomen.

(Foto: Orange Pictures)