Oefenvoetbal: Excelsior Maassluis laat Westlandia kansloos

|||||||||||||

In Maassluis nam thuisploeg Excelsior al voor rust ruim afstand van streekgenoot Westlandia. In de tweede helft konden de Naaldwijkers het tij niet meer keren. De gastheren zegevierden met 4-0.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Ron Heinen

De ploeg van trainer Dogan Corneille kwam al heel snel in het duel op voorsprong. Gijs Abbas opende de score al na twee minuten. Het duurde niet lang voordat ook de 2-0 in de touwen lag. Vincent van den Berg was in de tiende minuut verantwoordelijk voor de tweede treffer van de thuisploeg.

Met nog acht minuten op de klok voor het rustsignaal nam Excelsior Maassluis een beslissende voorsprong. Nu was Nino van den Beemt de doelpuntenmaker. Na de thee kon Westlandia het net ook niet vinden. Excelsior Maassluis was nog wel scherp in de afwerking. Kevin Dercks bracht de 4-0 eindstand op het bord.