Oefenvoetbal: BSC’68 zet FC Zoetermeer opzij, winst Duindorp SV

In Benthuizen bond BSC’68 FC Zoetermeer aan de zegekar. SVO Buytenpark kon wel een overwinning noteren na het duel met DHC O23. RVC Celeritas moest het hoofd buigen voor Duindorp sv.

BSC’68 was duidelijk een maatje te groot voor FC Zoetermeer. Op Ons Nieuw Erf zorgden Jelle Verhoef en Karsten van Etten voor een 2-0 voorsprong. Na een tegentreffer van Djamil el Messaoudi bepaalden Karsten van Etten (2x) en Joep van Straalen de eindstand op 5-1.

SVO Buytenpark won in een doelpuntrijk duel van de Onder 23 van DHC. Timo van Leeuwen was de gevierde man aan Zoetermeerse zijde met drie treffers. Ook Arthur van Lith en Jeffrey van Dokkum pikten hun doelpuntje meer.

Tegenstand

De Ster was niet opgewassen tegen Leonidas. In Den Haag kwam een 1-3 eindstand op het bord. RVC Celeritas bood goed tegenstand aan Duindorp sv, maar kon de winst niet grijpen. De mannen van trainer Remco Torken gingen met een 1-2 zege naar huis.

ODB (za) won het uitduel bij Wanica Star met 1-4. Jordy Mulder (2x), Kevin Boer en Jordy Gout schoten de formatie van trainer Patrick Demmers (foto) naar de ruime overwinning. De enige treffer van Wanica Star kwam op naam van Remco van Weeren. De speler van ODB werkte de bal in eigen doel.

Strafschop

sv Loosduinen moest in SVC’08 haar meerdere erkennen. Al vroeg in het duel kwam SVC’08 op een 1-0 voorsprong. Doelpunten bleven daarna uit tot en kwartier in de tweede helft. Uit een strafschop scoorde Jimmy Kipp de 1-1.  De vreugde was van korte duur voor sv Loosduinen. Drie minuten later nam SVC’08 weer de leiding en vlak voor het eindsignaal viel ook nog de 3-1.