Oefenvoetbal: GDA houdt Ariston’80 in bedwang, zege voor SEV

DUNO moest op de Haagse Dynamiek haar meerdere erkennen in Kethel Spaland. Even verderop bond GDA de strijd aan met Ariston’80. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. SEV was FC Boshuizen (za) de baas. Ook Toofan kon een zege noteren in het duel met Haagse Hout.

GDA en Ariston’80 speelden een sportief oefenduel met twee voetballende elftallen. De ploeg uit Loosduinen kwam het beste uit de startblokken en kreeg veel kansen. Didi Eesiah en Gökmen Coban konden hun mogelijkheden verzilveren en dit leverde een 2-0 voorsprong op. Nog voor rust kwamen de studenten terug in het duel door een treffer van Jorge Bonekamp. In de tweede helft kon Bart van der Krol ook nog scoren voor de formatie van trainer Martin de Graaf (foto) waardoor een terechte 2-2 eindstand op het bord kwam.

Scepter

DUNO verloor haar laatste oefenwedstrijd met 0-3 van Kethel Spaland. De tegenstander uit Schiedam waar Manuel Vissers (oud DUNO-trainer) de scepter zwaait, kon tot de rust op 0-0 gehouden worden. Na de thee had Kethel Spaland duidelijk de overhand en trof drie keer doel.

Gestopt

Het duel tussen VOB en RVC Celeritas werd niet uitgespeeld. Met een 0-0 stand gingen de teams aan de thee. De Rijswijkers besloten het onsportieve duel geen vervolg te geven in de tweede helft. Toofan was met 1-0 Haagse Hout de baas. De enige treffer van het duel werd gemaakt in de tweede helft en kwam op naam van Stanislav Skybitsky.

SEV bouwde aan het zelfvertrouwen met een 3-0 overwinning op FC Boshuizen (za). Justin Wühl, Wessel van Huizen en Jasper Koning namen de doelpunten voor hun rekening.