Oefenvoetbal: RKDEO wint dorpsderby van Nootdorp, DSVP langs OLIVEO

||||||||||||||||||||||||

Het Dorpentoernooi werd afgelast, maar de geplande wedstijden werden alsnog gespeeld. RKDEO schoof sv Nootdorp met 1-2 aan de kant en DSVP won de de Pijnackerse confrontatie met OLIVEO met ruime cijfers.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

sv Nootdorp – RKDEO

sv Nootdorp-speler Mitchell Abdoel kreeg de eerste kans in het duel met RKDEO. Maar zijn bal belandde in de handen van RKDEO-doelman Huub Koning. In de negentiende minuut was het wel raak voor de thuisploeg. Een ingooi van de linkerkant werd doorgekopt en door Joey van Maaren achterwaarts in het doel gekopt: 1-0. Een schot van AJ Mercera werd gekeerd door Huub Koning en ook in de rebound kon Le Shawn Lisse niet met een van Persie’ zweefduik de 2-0 aantekenen. In de 36e minuut viel de 1-1. Een schot van Quinten Hellemons belandde op de vuisten van Michael de Leeuw, maar in de rebound schoot Irian Boeschoten de gelijkmaker binnen.

Na de doelwisseling kreeg Le Shawn diverse kansen maar het leverde geen treffer op. Ook een schot van sv Nootdorp-speler Mitchell Abdoel belandde niet in de touwen. Aan de andere kant kon in de 74e minuut wel gejuicht worden. Een bal van Nordin Maghnouji werd door Quinten Hellemons over de uitgekomen doelman De Leeuw heen in het doel geschoten. sv Nootdorp kreeg nog enkele kansen, maar de stand bleef 1-2 in het voordeel van Nootdorp.

DSVP – Oliveo

DSVP was met ruime cijfers buurman OLIVEO de baas. Dylan de Haan was met drie treffers de gevierde man. Ook Robert Dirksen was doeltreffend namens DSVP dat het duel met een 4-1 zege afsloot. Noah Boer redde de eer voor OLIVEO.