Oefenvoetbal: sv Den Hoorn wint bij Full Speed, DHL en Taurus in evenwicht

Full Speed kon niet voor een verrassing zorgen in het oefenduel met sv Den Hoorn, maar hield de tegenstander tot aan de rust prima bij. DHL en Taurus kwamen een gelijkspel overeen. Concordia speelde gelijk in het uitduel bij Foreholte.

Tweedeklasser Full Speed hield het een klasse hoger spelende sv Den Hoorn tot aan de rust van het scoren af. Na de thee kon sv Den Hoorn, de ploeg van trainer John Hage (foto), toch nog afstand nemen van de Delftse tegenstander. Noah Barends opende de score, waarna Chiaro Camarda de 2-0 kon aantekenen.

Full Speed kon nog een aansluitingstreffer produceren. Bryan van den Bergh gaf de equipe van trainer Frank Verhaar nog hoop op een verrassing. Brad van Buuren maakte een eind aan de illusies van Full Speed. Hij schoot sv Den Hoorn naar een 3-1 zege.

Strijdperk

DHL trad in het strijdperk tegen Taurus. De studenten namen een 0-1 voorsprong. DHL herpakte zich van de achterstand en kon de stand alsnog gelijktrekken. Op de Brasserskade schoot Niels van Duinen op aangeven van Yavuz Coban de 1-1 eindstand binnen.

Fysiek

Concordia kwam in het duel tegen Foreholte voor rust op voorsprong door een treffer van Dylan Frenquet. In het fysiek zware duel lieten beide teams kansen liggen. Het duel eindigde uiteindelijk in 1-1. Trainer Wesley Zandstra gaf alle spelers de kans om 45 minuten te spelen om zich te laten zien en te bewijzen.