Oefenvoetbal: VELO onderuit tegen Westlandia (za), sc Monster verrast

Sportclub Monster zorgde voor een surprise door Wilhelmus een flinke nederlaag toe te brengen. Westlandia (za) won het uitduel bij VELO. Quintus was op eigen veld Full Speed de baas. De studenten van Ariston’80 waren te sterk voor Kethel Spaland (za).

In Wateringen keek VELO bij rust al tegen een achterstand aan. Tegenstander Westlandia (za) profiteerde van een eigen doelpunt van de Wateringers. Na de doelwisseling verdubbelde Tim van der Voort de voorsprong van de equipe van trainer Theo Verbeek (foto). Joey Kouters redde de eer voor VELO en bepaalde de eindstand op 1-2.

Productie

Tweedeklasser Wilhelmus ging op eigen veld onderuit tegen sc Monster.  Al voor de rust hadden de Westlanders een 0-2 voorsprong te pakken. Wilhelmus was na rust niet meer in staat om het tij te keren. sc Monster kon nog een treffer aan haar totaal toevoegen. Stan van den Bos (2x) en Thijme van der Arend verzorgden de productie van de bezoekers.

Achterstand

Quintus moest tegen Full Speed tot twee keer toe van een achterstand terugkomen. Het lukte de formatie uit Kwintsheul uiteindelijk om een 3-2 zege te behalen. Rida Arab schoot Full Speed twee keer op voorsprong. Tim van der Meer (1-1) en Angelo Zwirs (2-2) zorgden voor de gelijkmakers. Sean van der Stap scoorde de winnende treffer voor de Westlanders.

Doelpuntrijk

Ariston’80 won in een doelpuntrijk duel van Kethel Spaland. In Schiedam kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong waarna Jorge Bonekamp de studenten nog voor de rust naar een 1-2 voorsprong schoot. Na de thee nam Kethel Spaland nogmaals de leiding in het duel: 3-2. Ariston’80 herpakte zich weer en trok aan het langste eind door treffers van Arjan Andeweg en Bart van der Krol.