Beker Groep 2 Poule 35 t/m 46: DSVP wint in Noordwijkerhout, Quintus gelijk

Duindorp sv was niet opgewassen tegen Meerburg en leed een flinke nederlaag. ODB deed het een stuk beter met een zege op FC Banlieu. DSVP was te sterk voor VVSB net als Quick Steps voor PGS/VOGEL. Quintus tegen Ariston’80 eindigde in balans.

Poule 35

Duindorp sv kwam van een koude kermis terug van het uitduel bij Meerburg. De formatie van trainer Remco Torken kreeg klop met 5-1. Marvin Knoester schoot de enige Haagse treffer binnen. SEV was de onderliggende partij in het thuisduel met Hekelingen, maar maakte gebruik van een effectieve counter en sleepte een 3-3 gelijkspel uit het vuur. Niles van Houwelingen opende de score voor SEV, dat vervolgens Hekelingen naar een 1-3 voorsprong zag weglopen. Ashray Moelchand bracht met twee treffers SEV weer op gelijke hoogte.

Poule 40

De zaterdagafdeling van ODB won met 3-1 van nieuwkomer FC Banlieu uit Rotterdam. Als de equipe van Patrick Demmers (foto) ook van De Ster wint volgende week dan is de eerste plaats haar deel. Timo Tuin schoot al vroeg in het duel ODB naar een 2-0 voorsprong. Nog voor de rust werd het 2-1. Na de thee besliste Jordi Mulder het duel definitief in het voordeel van ODB.

Poule 41

DSVP had bij rust al een 1-2 voorsprong tegen VVSB (za). In Noordwijkerhout gaf DSVP de leiding niet meer uit handen en breidde deze zelfs uit naar 1-3. Joey Zonneveld was twee keer trefzeker voor de bezoekers en ook Dylan de Haan kon het net vinden. DSVP heeft nu drie punten voorsprong op Rijnmond HS dat met 1-0 Rhoon de baas was.

Poule 42

Quick Steps schoot een half dozijn treffers binnen tegen PGS/VOGEL. Op Ockenburgh werd de eindstand 0-6 na een 0-2 ruststand. Zwammerdam was in het andere duel in de poule te sterk voor Pernis: 0-4.

Poule 43

DVC hield tegen AGE/GGK de schade beperkt en verloor met 1-0. Van het duel tussen ASW en Meilssant is nog geen uitslag bekend.

Poule 45

In de eerste helft tussen Quintus en Ariston’80 werd maar één keer gescoord. Max van der Knaap schoot de mannen van trainer Richard Langeveld naar een 1-0 voorsprong. Na de thee kwamen de studenten al snel op gelijke hoogte door een doelpun van Bouwe van der Poel en vervolgens viel na een uur spelen ook de 1-2. Maarten van Nistelrooy schreef die treffer op zijn naam. In de slotfase ging het hard met de treffers. Tien minuten voor tijd schoot Angelo Zwirs de 2-2. Kort daarna scpprde Jorge Bonekamp de 2-3 en toonde Quintus karakter door toch nog op 3-3 te komen. Angelo Zwirs bepaalde met zijn tweede treffer de eindstand op 3-3. OHVV is de koploper in de poule na een 3-2 zege op Floreant.

Poule 46

HPSV sloot ook haar tweede duel met een overwinning af. Tegen Gouderak werd een 0-1 uitoverwinning geboekt. Jair dos Santos Freitas scoorde de winnende treffer. Omdat Zwartewaal en Football Factory een 1-1 gelijkspel overeenkwamen, hebben de politiemannen de leiding in de poule in handen.