Jack’s League: Excelsior Maassluis krijgt te weinig op bezoek bij TEC

|

Excelsior Maassluis liep in de uitwedstrijd tegen TEC in Tiel tegen een nipte 1-0 nederlaag aan. Niet alleen verlies voor de ploeg van trainer Dogan Corneille, maar hij zag ook nog zijn speler Vincent van den Berg met rood weggestuurd worden.

Foto’s: Orange Pictures

Al snel ontstond er een gevaarlijk moment voor het doel van Excelsior Maassluis, maar doelman Jean Paul van Leeuwen was attent en pakte de bal. Diezelfde doelman was ook paraat na een half uur spelen op een schot van TEC-aanvaller Anass Aamri. Na een blessurebehandeling vlak voor rust kon Redouan Omar Ouali de wedstrijd weer voortzetten. Nog voor de pauze kregen ook de bezoekers een grote kans om aan de leiding te komen, maar het schot van Vincent van den Berg werd knap gepareerd door de TEC-goalie. Op slag van rust zag Gabri Urbanus van Excelsior Maassluis de bal uit zijn vrije trap net naast het TEC-doel verdwijnen. Geen treffers derhalve in het eerste bedrijf: 0-0.

In de tweede helft golfde het spel in de aanvangsfase op en neer. TEC zag eerst nog een bal voorlangs het vijandelijke doel gaan, maar in de 65e minuut was het dan toch raak voor de thuisploeg. Darwin Heuvelman was zo ongelukkig zijn eigen doelman Van Leeuwen te passeren: 1-0.

Tot overmaat van ramp liep Vincent van den Berg in de slotfase ook nog tegen een directe rode kaart aan. TEC, de ploeg van trainer Hans van de Haar, kreeg met die krappe 1-0 zege te veel van het goede.