SVC’08 in januari naar Benalmádena via Trainingskampen.nl

SVC’08 zal zich de komende winter wederom in Benalmadéna voorbereiden op het tweede deel van de competitie. De zaterdag tweedeklasser laat het trainingskamp volledig verzorgen door Trainingskampen.nl.

De selectie van trainer Jeffrey Frijters zal van 9 tot en met 12 januari in Spanje bivakkeren. Voor SVC’08 is Zuid-Spanje niet nieuw. De club verbleef al eerder in Torremolinos en ook Benalmádena.

Ook voorgaande trips werden gemaakt via Trainingskampen.nl, dus was het voor de leiding van de club van het Oostersportpark niet moeilijk om ook dit keer in zee te gaan met onze partner Trainingskampen.nl. Deze organisatie staat te boek als een partner die kwaliteit levert, heeft een breed aanbod en ook ideale vluchten in het pakket. Dat alles maakte het ook voor SVC’08 weer een logische keuze.

Haaglanden Voetbal is nog in overleg om te bekijken welke clubs mogelijk komende winter op trainingskampen op de voet worden gevolgd voor deze website en onze TV-programma’s via het TV-kanaal van Den Haag FM.

OVER TRAININGSKAMPEN.NL

Een succesvol seizoen start met een goed georganiseerde voorbereidingsperiode tijdens de zomer- en/of winterstop. Dit dient uiteraard gepaard te gaan met goede sportfaciliteiten en overal moet aan gedacht worden. Om het team die tijd en energie te besparen biedt Trainingskampen.nl een compleet en verzorgd trainingskamp aan met al uw wensen en behoeften tegen elk budget. Al 17 jaar is Trainingskampen.nl dé specialist in het organiseren van complete verzorgde trainingskampen, voor o.a. voetbal, atletiek, padel en hockey.

Aanbod

Trainingskampen.nl heeft een aanbod van maar liefst 129 locaties over Europa. Alle locaties worden jaarlijks bezocht zodat alle locaties in zowel binnen- als buitenland (Spanje, Portugal, Duitsland, Marokko en België) aan de kwaliteitseisen van Trainingskampen.nl blijven voldoen. Ieder trainingskamp biedt perfecte sportfaciliteiten, goede accommodaties en recreatiegelegenheid in de omgeving.

UEFA Licentie

Doordat Trainingskampen.nl sinds 2004 goede contacten onderhoudt met de verschillende toplocaties in binnen- en buitenland kan uw club op trainingskamp voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. We zijn zeer trots om te vermelden dat we een UEFA-Match Agent Licentie hebben, welke ervoor zorgt dat we zelf vriendschappelijke wedstrijden mogen organiseren.

Naast amateurclub, maken ook veel gerenommeerde teams gebruik van de diensten en expertise van Trainingskampen.nl. Internationale clubs zoals Manchester United, Ajax Amsterdam, Bayer 04 Leverkusen, Galatasaray, Malaga CF, FC Porto, Steaua Boekarest, CSKA Sofia, NAC Breda, Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, Lierse SK, AZ Alkmaar, Heracles Almelo en Hapoel Tel Aviv zijn al klant.

Aarzel niet om contact op te nemen. Trainingskampen.nl kijkt ernaar uit om ook jouw trainingskamp te mogen verzorgen!

Mail naar trainingskampen@haaglandenvoetbal.nl en wij zorgen ervoor, dat u snel in contact komt met de juiste persoon van Trainingskampen.nl. En wie weet, volgt een equipe van Haaglanden Voetbal komende winter ook uw selectie op trainingskamp!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder