Oefenvoetbal: Laakkwartier te sterk voor DHL

Laakkwartier en DHL hadden op zondag geen bekerverplichtingen. In Den Haag kwamen de regioteams tegen elkaar uit in een oefenduel. De Haagse club van trainer Roel Zandbergen was met 4-2 de betere ploeg.

Laakkwartier kon al na twee minuten de handen de lucht in steken. Karam Boukhari was scherp in de afwerking voor de equipe van trainer Roel Zandbergen (foto). DHL herpakte zich van de vroege tegenslag en kon profiteren van onoplettendheid in de verdediging van de gastheren: 1-1. Uit een hoekschop trof Hugo Steijn doel. Na een half uur spelen nam de thuisploeg opnieuw de leiding. Nu was Brahim Karoumi trefzeker.

In de tweede helft kon Laakkwartier haar voorsprong verdubbelen. Chris Offerman schoot de 1-3 binnen. Na een tegentreffer van DHL van Niels van Duinen, bepaalde wederom Karam Boukhari de eindstand op 4-2.