Zaalvoetbal: zvv Den Haag moet diep buigen voor FCK De Hommel

|

In de Eredivisie bij de mannen was er weinig succes weggelegd voor het team van zvv Den Haag, dat thuis moest openen tegen het sterke FCK De Hommel. De bezoekers vertrokken met een 5-15 overwinning.

Tekst: Alex Pronk

Na vorige week een zeer fraai gelijkspel te hebben behaald bij titelkandidaat Hoornse Veerhuys moesten de mannen van coach Naim el Yousfi – hoofdcoach Gerald Baars zit nog zijn straf uit van vorig seizoen – hun meerdere erkennen in FCK Hommel uit Den Bosch.

De eerste tien minuten (2-2) van de wedstrijd leek op een mooie en leuke wedstrijd uit te gaan draaien. Namens zvv Den Haag scoorden Faysal Karoumi en Mo Ouarakki en namens de equipe van coach Piet Gabriëls mikten Tevfik Ceyar en Aboubakr Ouaddouh raak: 2–2.

Nadat Adil Zouthane in de elfde minuut scoorde voor de bezoekers (2-3) werd zvv Den Haag met beide benen op de grond gezet. Via doelpunten van Anouar Boukhari (2-4), Aboubakr Ouaddouh (2-5) en Ismail Ouaddouh werd de rust met een stand van 2–6  bereikt.

Scoren

Na de doelwisseling zag het scheidsrechtersduo Ron Karremans en Johan Jansen FCK Hommel gewoon doorgaan met scoren: Anouar Boukhari (4x), Aboubakr Ouaddouh (3x), Ismail Ouaddouh (1x) en Adil Zouthane (1x). Tussendoor wisten Mo Ouarakki (2x)en Rachid Bouyaouzan (foto) (1x) namens zvv Den Haag even tegen te stribbelen door FCK Hommel doelman te verrassen: 5 – 15

zvv Den Haag houdt in de stand AGOVV, Texel’94, Leekster Eagles, TPP/Feyenoord en Groene Ster nog onder zich (allen nul punten).