Oefenvoetbal: Full Speed onderuit tegen Ariston’80

Op Sportpark Kerkpolder werd het Delftse onderonsje Full Speed en Ariston’80 een waar doelpuntenfestijn. De studenten kwamen als overwinnaar uit de bus.

In de eerste helft hielden Full Speed en Ariston’80 het nog rustig. De formatie van Frank Verhaar nam door een treffer van Donny van Oijen de leiding en hield deze stand tot aan de rust op het scorebord.

Na de thee ging het hard met de doelpunten. Jakob Joos bracht Ariston’80 langszij, waarna Maarten van Nistelrooy de 1-2 binnenschoot. Full Speed herpakte zich en boog de achterstand weer om in een voorsprong. Een treffer van Rida Aarab werd gevolgd door een doelpunt van Valentijn van der Wouwer: 3-2.

Martin de Graaf (foto) zag zijn team daarna alsnog de overwinning grijpen. Vier treffers op een rij zorgden voor een duidelijke 3-6 zege. De doelpunten kwamen op naam van Maarten van Nistelrooy, Mervin Hansen en Jorge Bonekamp (2x).