Trainingskampen.nl zet twee extra vluchten in naar Spanje en Portugal

Het aantal teams uit Nederland en België dat komende winter een trainingskamp wil beleggen in Spanje en Portugal is groot. Zo groot zelfs dat onze partner Trainingskampen.nl afstevent op een recordjaar.

Door het grote animo heeft Trainingskampen.nl al diverse vluchten volgeboekt, maar de vraag blijft hoog. Vluchten naar Malaga en Faro op de populaire dagen donderdag en zondag en met gunstige vliegtijden zitten momenteel vol. Trainingskampen.nl heeft voor haar klanten twee extra vluchten kunnen regelen. Op donderdagochtend 13 januari zal er een extra vlucht naar Malaga vertrekken. Deze zal op zondagavond 16 januari terug naar Nederland vliegen.

Ook een trainingskamp in Zuid-Portugal is deze winter weer in trek. Hierdoor zal er een extra vlucht vertrekken op donderdagochtend 13 januari naar Faro in de Algarve met als terugvlucht zondagavond 16 januari.

Blij

Trainingskampen.nl-directeur Tim van Ammelrooy is blij dat het extra vliegopties heeft kunnen regelen voor haar klanten. ,,We merken dat er veel vraag is voor vluchten naar Malaga en Faro. Door de enorme vraag uit de markt voor een trainingskamp naar Zuid-Spanje en Zuid-Portugal, en de goede samenwerking met Transavia, is het ons gelukt om twee extra vluchten te kunnen regelen. Met name de vraag om donderdagmorgen te vertrekken en op zondag later op de dag terug te keren was enorm hoog. In overleg met Transavia hebben we hier een passende oplossing voor gevonden door extra vliegtuigen in te zetten en zelfs tijdswijzigingen door te voeren op bestaande vluchten. Hierdoor bieden wij onze klanten weer extra mogelijkheden om op trainingskamp naar Zuid-Spanje en Zuid-Portugal te gaan.”

Clubs, die ook van plan zijn hun trainingskamp te beleggen in Zuid-Spanje of Portugal adviseren wij op korte termijn stappen te ondernemen. Nu zijn er nog mogelijkheden! Haaglanden Voetbal zal straks ook diverse clubs weer gaan volgen tijdens hun trainingskamp in het buitenland. Wij nemen binnenkort contact op met de betreffende verenigingen!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder