Zondag 1B: VUC pakt punt tegen sv Den Hoorn na snelle achterstand

||||||||||||

sv Den Hoorn is nog steeds koploper in 1B na een gelijkspel tegen VUC. De Midden-Delflanders kwamen al vroeg in het duel op voorsprong, maar konden deze niet naar het eindsignaal brengen.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto: Franca Dobbe

De arbiter had nog niet voor het beginsignaal gefloten of hij kon de fluit alweer hanteren. Na 49 seconden had Noah Barends de bal al in het doel van VUC liggen. sv Den Hoorn probeerde haar voorsprong te verdedigen en ging de rust in met een 0-1 voorsprong.

Ook in de tweede helft hielden de bezoekers een flinke tijd stand, maar moesten in de 79e minuut toch een tegentreffer incasseren Uit een strafschop bracht Giovanni Linnenbank de 1-1 op het scorebord. In deze stand kwam in de laatste twintig minuten geen verandering meer.

VUC speelde na de 1-0 nederlaag tegen DOSKO nu twee keer gelijk en staat met twee punten op een voorlaatste positie. sv Den Hoorn heeft met zeven uit drie de koppositie in handen.

(Klik HIER voor meer foto’s van VUC-sv Den Hoorn)