Zondag 2D: Concordia pakte zege, HMSH gestaakt tegen COAL

Opluchting bij Concordia nu de eerste punten binnen zijn na een prima duel tegen Meeuwenplaat. De Delftse vereniging boekte een ruime zege. HMSH zag haar wedstrijd tegen COAL gestaakt worden bij een 0-1 achterstand.

Concordia – Meeuwenplaat

Op Sportpark Brasserskade liet Concordia prima voetbal zien tegen Meeuwenplaat. Uit fraaie aanvallen kon de formatie van trainer Wesley Zandstra (foto) maar liefst zes keer scoren. De bezoekers uit Hoogvliet namen wel een 0-1 voorsprong, maar Concordia kwam daarna goed op stoom.

De thuisploeg bleef voetballen en boekte uiteindelijk een verdiende 6-2 overwinning. Tijs Sneek nam twee treffers voor zijn rekening en ook Nick Krijnen en Noah Keus konden de bal twee keer achter de keeper van de tegenstander krijgen.

HSMH – COAL

De wedstrijd tussen HMSH en COAL haalde helaas het einde niet. De Rotterdammers namen in de tweede helft een 0-1 voorsprong. Rond de tachtigste minuut kreeg HMSH een strafschop toegekend. Rodensio Frederik miste de strafschop. Arbiter Hoek gaf aan dat de keeper te vroeg was uitgekomen en de strafschop opnieuw moest worden genomen. COAL was het niet eens met de beslissing van de arbiter en protesteerde hevig. De arbiter voelde zich bedreigd en besloot het duel te staken.