Oefenvoetbal: Hoofdrol voor Djurandy Swedo bij FC Skillz

FC Skillz was dinsdagavond op eigen veld in een oefenduel gastheer van RKAVV. Na een 3-0 stand bij rust trok FC Skillz met 4-2 aan het langste eind. Djurandy Swedo (foto) had een belangrijke rol bij FC Skillz in deze oefenpartij.

FC Skillz kwam goed uit de startblokken en scoorde vanaf de negende minuut in een tijdsbestek van twee minuten tweemaal. Eerst trof Reda Reddam doel op aangeven van Djurandy Swedo, Swedo nam zelf de tweede treffer voor zijn rekening na voorbereidend werk van Farid el Hammouchi.

Doeltreffend

Het hield niet op voor de thuisploeg, want nog voor er een half uur was gespeeld tekende Aimen Said voor de 3-0 na een assist van weer Djurandy Swedo. Ook na de doelwisseling waren de gastheren weer het eerst doeltreffend en wederom gaf Djurandy Swedo na een pass van Virgilio Hagens (na bijna een uur spelen) de RKAVV-doelman het nakijken: 4-0.

In het laatste kwartier deed RKAVV nog van zich spreken. Een kwartier voor tijd werd het 4-1 en op slag van rust maakten de bezoekers ook hun tweede doelpunt: 4-2. Voor RKAVV verzorgden Luuk Gijsbertsen en Yassine Bachar de productie. Grote man bij FC Skillz was natuurlijk Djurandy Swedo met twee treffers en twee assists.