Zondag 2D: Delftse derby tussen Full Speed en Concordia eindigt onbeslist

||||||||||||

Full Speed maakte tot twee keer toe een achterstand ongedaan tegen Concordia en nam vervolgens zelf de leiding in het duel. Concordia toonde veerkracht en kon nu zelf de wedstrijd weer in evenwicht brengen, waardoor beide teams een punt overhielden aan het duel.

Tekst: Roland van der Linden      |     Franca Dobbe

Trainer Frank Verhaar ontbrak vanwege persoonlijke omstandigheden bij Full Speed. Willem Berkien nam zijn plek over op de bank. Het bezoekende Concordia kreeg in de eerste helft veel kansen en kwam ook op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Mike Bavelaar. De rust werd bereikt met een 1-1 stand op het bord na een treffer van Bryan van den Bergh.

Na de doelwisseling kreeg Full Speed-speler Danny Hoogendoorn een rode kaart en moest de thuisploeg met tien man verder. Concordia kwam weer op voorsprong door opnieuw Mike Bavelaar. De bezoekers gaven het daarna weg en zagen de tien man van Full Speed op voorsprong komen. Leon Bekenes tekende voor de gelijkmaker waarna Donny van Oijen uit een strafschop voor een 3-2 stand zorgde.

Concordia kon in de slotseconden nog een punt redden. Uit een kopbal bezorgde Kay van Halderen de formatie van trainer Wesley Zandstra toch nog een punt: 3-3.

(Klik HIER voor meer foto’s van Full Speed – Concordia)