Theo Ducaneaux vertrekt na dit seizoen bij Voorschoten’97

Theo Ducaneaux (foto) is aan zijn laatste seizoen bezig als hoofdtrainer van zaterdag eersteklasser Voorschoten’97. Dit heeft de in de regio Rotterdam woonachtige 58-jarige oefenmeester onlangs aan het bestuur kenbaar gemaakt.

,,In je derde jaar moet je altijd even kijken of er nog een jaar rek zit op de samenwerking. Ofschoon die samenwerking met spelers en staf nog prima is, zijn er wat interne factoren die mij in een vroegtijdig stadium hebben doen besluiten, om er geen vierde seizoen aan vast te plakken. En dan is het handig om elkaar hiervan zo tijdig mogelijk op de hoogte te stellen”, aldus Ducaneaux.

Theo Ducaneaux maakte deel uit van de betaaldvoetbal organisaties van Excelsior en SVV en speelde bij de amateurclubs Rozenburg, Rijsoord, DRL en sv Lombardijen. Hij was jeugdtrainer bij Excelsior en FC Dordrecht. In 2011 zei hij zijn kantoorbaan op en koos eerst voor de combinatie van een zaterdag- en zondagclub. Inmiddels is hij bij Voorschoten’97 al vele jaren hoofd opleiding en bezig aan zijn derde jaar als hoofdtrainer van de zaterdagtak.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder