Zaalvoetbal (competitie): zvv Den Haag moet diep buigen voor FC Marlène

zvv Den Haag (foto) reisde met minimale bezetting naar Heerhugowaard om daar tegen FC Marlène te spelen en hopend dat de nummer drie van de ranglijst een mindere dag zou hebben.

Tekst: Alex Pronk            |         Foto: Nico Taal

Zonder vaste coach Gerald Baars moest zvv Den Haag, mede door op het veld geblesseerd geraakte spelers, met maar vijf spelers en één doelman op het veld de strijd in sporthal Waardergolf opnemen tegen FC Marlène.  De mannen uit de residentie hebben als ‘Haagse leeuwen’ gevochten.

Rood

Het scheidsrechtersduo Mohamed Azarfane en Douwe Pals zag FC Marléne, na een ruststand van 9-2, met 15-4 winnen. Namens zvv Den Haag scoorden Hamza Boukhari (3x) en Karam Boukhari (1x). Voor de Haagse ploeg werd in de laatste minuut het personele probleem nog groter. Brahim Karoumi kreeg in de laatste minuut nog een onnodige rode kaart voorgehouden.

Complimenten

Na afloop kreeg zvv Den Haag grote complimenten van de thuisploeg. ,,Je moet het maar aangaan met zo’n kleine selectie, eigenlijk moet de KNVB geen zaal wedstrijden plannen in het weekend. Als het op de zaterdag was gepland, dan hadden wij ook met weinig personen op het veld gestaan.”  zvv Den Haag zakt door dit resultaat twee plaatsen naar plek twaalf.