Zaalvoetbal: Mannenteam FC Westland ronde verder in beker

De mannen van FC Westland kenden ook in de tweede bekerronde niet al te grote problemen. In Rotterdam werd met 2-9 gewonnen bij AGE-GGK. Halverwege was er al een 2-4 voorsprong voor FC Westland.

Tekst: Peter Botman

Coach James Dhanai wist zijn ploeg ook te motiveren voor deze wedstrijd tegen de goed draaiende eersteklasser uit de Havenstad. Als Topklasser is FC Westland aan haar stand verplicht om heel ver te komen in het bekertoernooi. Het is eigenlijk de kans voor een snelle manier naar succes!

Consolideren

Na een snelle 0-3 voorsprong sputterde AGE-GGK nog iets tegen voor rust. Maar in de tweede helft liep de score hard op van 2-4 naar 2-9. Aanvoerder Yassine Irzi, Nabil Hadui, Soufiane Aarabe (foto) en Rafik el Ousrouti scoorden allen tweemaal. Melvin Vissers maakte met één treffer de negen vol.

Aanstaande vrijdag komt Zuid West Den Haag op bezoek. Om 21.15 uur wordt er dan afgetrapt in de Verburchhal in Poeldijk. FC Westland zal weer bij de les moeten zijn om tegen deze lastige tegenstander ongeslagen te blijven en de koppositie te consolideren in de Topklasse.