Jack’s League: Regiospelers op schot bij Rijnsburgse Boys-AFC

In de Jack’s League stonden twee inhaalduels op het programma. De Treffers-IJsselmeervogels ging niet door vanwege corona-problemen bij de bezoekers. Rijnsburgse Boys zag diep in blessuretijd AFC alsnog vertrekken met een 2-3 overwinning.

Tekst: Ton Beije

In de Jack’s Leagus (Tweede Divisie), waarin ook Scheveningen actief is, nam Rijnsburgse Boys na een half uur spelen de leiding door voormalig Westlandia-speler Jeroen Spruijt: 1-0. Hagenaar Raily Ignacio (foto) bracht het bezoekende AFC weer langszij: 1-1. Met deze stand brak ook de rust aan.

Voormalig ADO Den Haag-speler Roderick Gielisse bracht gastheer Rijnsburgse Boys wederom aan de leiding na zeven minuten spelen in het tweede bedrijf. Na dik een uur spelen wist Joël Tillema (onder meer ex-Scheveningen) vanaf de strafschopstip de stand op 2-2 te brengen. Tillema schonk diep in de blessuretijd, de 98e minuut, alsnog de zege door wederom vanaf de stip raak te schieten: 2-3.

(Foto: Orange Pictures)