Zaterdag 2C: Vitesse Delft doet goede zaken tegen concurrent DSO

||||||||||||||||||||||||

In een spannende wedstrijd bleken beide ploegen ongeveer even sterk te zijn. Doordat de regen het hoofdveld nogal sompig had gemaakt, traden de beide ploegen op het kunstgras aan. Zoals wel vaker bleek dat de overgang van gras naar kunstgras, ook al heb je al een groot aantal keren op kunstgras gespeeld, nogal moeilijk.

Tekst: Niek Praagman          |       Foto’s: Angelo Blankespoor & Moshe Amsalem

Zoals al gezegd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en probeerden in een redelijk hoog tempo de tegenstander af te troeven. Dat ging aan beide kanten toch niet zo gemakkelijk en bij de rust was de stand dan ook 0-0. (Foto’s onder: Angelo Blankespoor)

Na de rust was het eigenlijk niet anders er waren ook in de tweede helft een paar gevaarlijke momenten voor beide doelen, maar gescoord werd er wederom niet zodat het leek dat het uiteindelijk een gelijkspel 0-0 zou worden. Maar dat was, bleek vlak voor het einde, toch iets te snel gedacht. De in de tweede helft ingebrachte Nasreddine Harrass deed wederom datgene waar hij goed in is: door een snelle beweging loskomen van zijn man en vervolgens de bal fraai in de kruising schieten van een redelijk grote afstand. (Foto’s onder: Moshe Amsalem)

Heel Vitesse natuurlijk buitengewoon blij en het qua veldspel misschien iets betere DSO over de hele wedstrijd gezien moest met een domper naar huis.