Zaterdag 3A/B: DWO ruim langs sv Loosduinen, DSVP klopt Quick Steps

|||||||||||||||||||||||

In 3A moest Blauw-Zwart genoegen nemen met een gelijkspel tegen Gouda. DWO won op eigen veld met duidelijke cijfers van sv Loosduinen. DSVP pakte een broodnodige zege op Quick Steps en Schipluiden tegen DUNO eindigde in balans.

Tekst: Roland van der Linden          |       Foto’s: Eric de Wit

3e klasse A

In de eerste helft ging alles crescendo voor Blauw-Zwart. Op eigen veld had de Wassenaarse club al een 2-0 voorsprong opgebouwd na 35 minuten spelen. Bram Smit was beide keren scherp in de afwerking. Na een rode kaart voor Gouda-speler Jessy Hoekstra leek niets meer mis te kunnen gaan. Niets was minder waar. Na de hervatting kwam Gouda terug in het duel. Door twee doelpunten van Kjeld Both eindigde de wedstrijd in 2-2.

3e klasse B

DWO boekte een comfortabele overwinning op sv  Loosduinen, dat de afgelopen weken op stoom begon te komen met twee overwinningen. De Zoetermeerders wonnen na een 1-0 ruststand met 4-0 van de Haagse tegenstander.

Op het Westerpark scoorden Phederick Barromea (2x) en Jeremy Burke (2x). DWO-speler Jerseky Riley was de uitblinker aan de kant van DWO. Nabil Benali, die overkwam van FC Boshuizen (za), maakte zijn debuut in de hoofdmacht van de thuisploeg.

DUNO veroverde een kostbaar punt in het uitduel bij Schipluiden. De Haagse ploeg keek na een zwakke eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan. Chris van Beurden was trefzeker voor Schipluiden. Na rust kwam DUNO een stuk beter voor de dag. De mannen van trainer Kenneth Lamens beloonden zichzelf met de gelijkmaker zes minuten voor tijd. Tim van Zweeden nam de gelijkmaker voor zijn rekening: 1-1.

Driepunter

In een matig duel op het bijveld van Quick Steps veroverde DSVP een belangrijke driepunter ondanks alle personele problemen. Door doelpunten van Dylan de Haan voor rust en Joey Zonneveld in de tweede helft kwam een 0-2 zege tot stand.