Zaterdag 3B/C: FC Skillz schuift Naaldwijk af, KMD nipt langs Ariston’80

||||||||||

Lijstaanvoerder FC Skillz deed in 3B goede zaken met een overwinning op Naaldwijk. Ook blije gezichten bij KMD, dat zich meldde in de subtop na een uitoverwinning bij Ariston’80. VDL hield een punt over aan het thuisduel met Kethel-Spaland.

Tekst: Roland van der Linden       |    Franca Dobbe

3e klasse B

Koploper FC Skillz boekte een soevereine overwinning op Naaldwijk. In een zeer sportieve wedstrijd floot arbiter Maurice Scherpenhuyzen een puike partij. De equipe van Oussama Bekkaoui domineerde de wedstrijd vanaf het begin af aan met goed combinatiespel. Het enige wat Naaldwijk hier tegenover kon stellen was compact spel op haar eigen helft en de Haagse aanvallen weren. In de tweede helft werd de ban gebroken door Farid el Hammouchi, uit een assist van Twan Schreiner. Na de 1-0 moest Naaldwijk wat meer komen, waardoor de ruimtes groter werden. Hoogtepunt van de wedstrijd was een verwoestend schot van routinier Levi Marengo. Hij promoveerde de bal vanaf een meter of dertig, stijf in de kruising en maakte daarmee de 2-0 wat ook de eindstand ook was.

Ariston’80 leed een terechte nederlaag tegen KMD. De Wateringers gingen dankzij een doelpunt van Dylan Arbouw met een 0-1 voorsprong de rust in. In de tweede helft konden beide ploegen eenmaal het net vinden. Kamiel Dankers was trefzeker voor de studenten en namens de mannen van trainer Martin de Mooij schoot Boy Verwoerd met een afstandsschot de bal het doel in. (Foto’s hierboven en onder: Franca Dobbe)

3e klasse C

VDL startte voortvarend tegen Kethel Spaland en nam de leiding in het duel door een treffer van Christiaan van Eijk. De club uit Maassluis hield deze stand tot aan de rust op het bord. In de tweede helft namen de Schiedamse bezoekers de controle over en kwamen op een 1-2 voorsprong. Melvin Louwen redde een punt voor de mannen van trainer Henk Salari, waardoor de eindstand 2-2 werd.

(Klik HIER voor meer foto’s van Ariston’80-KMD)