vv Schipluiden vermaakt zich prima op trainingskamp in Portugal

|

De staf en de spelersgroep van de vv Schipluiden zijn maandagmorgen vroeg weer teruggekeerd op de koude Hollandse bodem. Hoofdtrainer Benjamin van der Zwan was met een hoofdzakelijk jonge groep afgereisd naar de Portugese badplaats Carvoeiro.

Dit alles werd traditiegetrouw begeleid door Trainingskampen.nl, in het bijzonder door Irena van Duijn en Pieter van Veen en ter plaatse teamleider Cees van Eijk vanuit de vv Schipluiden.

Wedstrijd

Vanuit het – aan het strand gelegen – hotel werd de groep in colonne vervoerd naar het knusse stadion van Estômbar, waar de trainingen werden afgewerkt en een wedstrijd werd gespeeld. Daar verloor vv Schipluiden met 1-2 van EFC’58 1-2. De eretreffer van vv Schipluiden kwam van Marijn Langeslag, één van de jonge spelers van deze selectiegroep. Dat de tegenstander uit Ermelo iets frisser was, was waarschijnlijk te wijten aan het fysiek drukke programma van de club aan de Gaag.

Verder stonden er o.a. een paintball-treffen, een padeltoernooi, een sportquiz en een kleine wijnproeverij op het programma. Naast een uitstekende keuze voor verschillende restaurants werd deze vierdaagse trip afgesloten met een traditionele wandeling langs de rotskust van Carvoeiro en de staf van vv Schipluiden ziet dan ook met vertrouwen met de opgebouwde spirit een herstart van de competitie tegemoet.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder