Zaalvoetbal Eredivisie mannen: zvv Den Haag kansloos onderuit in Roermond

Het mannenteam van zvv Den Haag moesten tijdens de Pasen de verre rit naar Roermond maken om aan te treden tegen Tigers Roermond in de Gerrishal. Het werd een kansloze missie voor de Hagenaars.

zvv Den Haag reisde met slechts acht man, inclusief staf, af Limburg om de strijd aan te gaan met Tigers. Bij rust keken de bezoekers al tegen een 3-0 achterstand aan. Dat beloofde niet veel goeds voor de tweede helft. Tigers maakte daarin het halve dozijn treffers rond en sloot dus af met een 6-0 overwinning.

Het scheidsrechter duo Eric Visser en Rick de Bruijn zagen Ferd Pasaribu (3x), Ayoub Tamoukh (2x) en Aimane M’Rabet Eloued namens Tigers Roermond scoren. Voorzitter Nick Taal van zvv Den Haag na afloop van het duel: ,,Aanstaande vrijdag moeten we tegen TPP/Feyenoord in de Topsporthal in  Rotterdam echt uit een andere vaatje tappen, willen we niet degraderen, want we staan wel op een gevaarlijke positie.”