Thomas Hofman nieuwe redacteur/verslaggever bij Haaglanden Voetbal

Haaglanden Voetbal heeft het medewerkersbestand weten uit te breiden met Thomas Hofman (foto). Hij is 21 jaar en studeert journalistiek in Utrecht.

Thomas Hofman, geboren in Delft en getogen in Den Haag, is naast een fanatiek supporter van ADO Den Haag ook actief bij RKDEO in Nootdorp. ,,Hier heb ik jarenlang zelf gevoetbald en daarna heb ik de jongste selectieteams getraind. Komend seizoen zal ik hiermee stoppen en staat er voor mij een ‘comeback’ als speler op de planning.”

Passies

Over zijn activiteiten bij Haaglanden Voetbal zegt hij: ,,De kans om mijn twee grootste passies te combineren (ook nog eens in mijn eigen regio) kon ik niet laten liggen. Bij Haaglanden Voetbal zal ik vooral voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen gaan schrijven. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging en hopelijk zie ik jullie binnenkort langs de lijn!” Vandaag start hij als verslaggever bij het duel tussen Die Haghe en AFC in de zaterdag eerste klasse.

Thomas, welkom bij Haaglanden Voetbal en wij hopen dat anderen je voorbeeld zullen volgen. Ze zijn van harte welkom bij de grootste voetbalwebsite van de regio.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder