Zondag 2D: Wippolder met moeite langs HMSH

Wippolder heeft niet eenvoudig gehad tegen HMSH of kan er beter gezegd worden Wippolder heeft het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt tegen laagvlieger HMSH.

Beide teams stonden donderdagavond op De Paulmolen tegenover elkaar. Wippolder was wel de gehele wedstrijd de betere ploeg en kreeg ook veel kansen. In veel situaties werd er ‘buitenspel’ afgevlagd. Ook HMSH-doelman Oruc bleek in veel gevallen een sta-in-de-weg voor de Delftenaren.

Nog voor rust werd het 1-0 door een treffer van Jordy Krassenburg. HMSH had nog de pech – en de ploeg van trainer Mark Moen (foto) het geluk – dat één van de Haagse voorwaartsen de bal op de lat knalde. Na rust was Anthony Sintniklaas voor Wippolder succesvol vanaf de stip: 2-0. De thuisploeg verzuimde daarna verder uit te lopen hoewel het de nodige kansen kreeg. Vlak voor tijd redde HMSH alsnog de eer door de 2-1 op het scorebord te laten zetten.