Zondag 2D: Full Speed niet bij machte om Antibarbari af te stoppen

Op Sportpark Kerkpolder kon Full Speed niet voor een verrassing zorgen tegen Antibarbari. De Rotterdamse studenten hebben door de 2-5 overwinning de derde plaats nog stevig in handen. Full Speed moet genoegen nemen met een plaats in de middenmoot.

Antibarbari kwam het beste uit de startblokken en kreeg al snel een goede kans. Doelman Reinder Pul liet zich nog niet passeren. De Rotterdamse bezoekers bleven de aanval zoeken en konden twee treffers noteren. Tim Zeller schoot daarna Full Speed terug in het duel: 1-2. Nog voor de rust was Antibarbari trefzeker uit een strafschop. Met een rode kaart voor Souhail El Bojjadaini leek het duel gespeeld: 1-3.

Spanning

In de tweede helft herpakten de tien man van de equipe van trainer Frank Verhaar (foto) zich. Tim Zeller bracht opnieuw de spanning terug in het duel: 2-3. De koek was daarna op bij Full Speed dat nog twee tegentreffers moest incasseren: 2-5. Door de nederlaag zakte Full Speed naar een zevende positie op de ranglijst.