Nacompetitie Vrouwen: Winst voor Die Haghe, RKDEO en Ariston’80 onderuit

In de nacompetitie was er alleen blijdschap bij Die Haghe dat een overwinning boekte op XerxesDZB. Ariston’80 ging flink over de knie in het uitduel bij VVAC. RKDEO kreeg een flinke afstraffing op bezoek bij Always Forward.

Zaterdag 2e/3e klasse

In de strijd om lijfsbehoud moesten Die Haghe en Ariston’80 in actie komen. De Delftse studentes speelden een uitduel in Ottoland. Tegenstander VVAC bleek een maatje te groot voor Ariston’80. Door een 5-0 nederlaag degradeert Ariston’80 naar de derde klasse.  Die Haghe plaatste zich voor de finale van de nacompetitie. In Rotterdam werd XerxesDZB met 1-2 verslagen.

Zondag 1e/2e klasse

Voor de vrouwen van RKDEO viel er weinig eer te behalen in de strijd met Always Forward. Op het Sportpark Wilhelmina in Hoorn keken de Nootdorpse vrouwen bij rust al tegen een 5-1 achterstand aan. De enige treffer van RKDEO kwam op naam van larissa Zoutman uit een strafschop. In de tweede helft nam de thuisploeg geen gas terug en kon nog zes treffers aan haar totaal toevoegen. RKDEO kon daar niets tegenoverstellen, waardoor het duel eindigde in 11-1.